Bitcoin Hits All-Time High på 12-årsdagen

Dens uforudsigelige teenår er i syne!

For tolv år siden i dag udvundet ‚Satoshi Nakamoto‘ den første Genesis-blok til eksistens.
Skjult i den rå kode var en besked. En missionserklæring, måske?
Bitcoin syntes at være pandemisikker i hele 2020.

Tillykke med fødselsdagen, Bitcoin! For tolv år siden i dag udvandrede en pseudonym ‚Satoshi Nakamoto‘ Genesis-blokken til eksistens og tjente 50 bitcoin. Dengang var det værdiløst, nu ligger værdien af ​​blokbelønningen på et højeste niveau på $ 1.720.000.

I dag er det jubilæum for den første øvelse i en mærkelig ny verden – og den dag den satte sit højeste niveau, 34.608 $. Genesis-blok ville være den første af 664.324 til dato. Fremmed stadig, Nakamoto efterlod en kryptisk besked i blokens rådata: „The Times 03 / Jan / 2009 kansler på randen af ​​anden redning for banker.“

Download dekrypteringsappen.

Få vores app til de bedste nyheder og funktioner lige ved hånden. Vær den første til at prøve Decrypt Token og meget mere.

Det er en henvisning til overskriften på en artikel i 3. januar 2009-udgaven af ​​The Times. Nakamoto siger, at Bitcoin, et decentraliseret betalingsnetværk, er beskyttet mod forseelser fra store finansielle institutioner, der var som værst i finanskrisen 2007-2008, og har undsluppet de regeringer, der måtte købe dem ud. Bitcoin, hævder Nakamoto, er forskellig fra bankerne.

Bitcoins pris tog et par år at starte, men ved udgangen af ​​2017 var der et enormt boom, der nåede et højt vandmærke på næsten $ 20.000. Prisen styrtede hurtigt ned i begyndelsen af ​​2018 og skreg under 4000 dollars ved udgangen af ​​året med en markedsværdi på under 100 milliarder dollars.

I begyndelsen af ​​2020 var Bitcoins pris genoprettet til omkring $ 10.000. Men det tog en pandemi til det globale finansielle system hårdt nok til, at Bitcoins pris kunne overgå sine 2017-højder. I midten af ​​marts 2020 styrtede Bitcoin ned til 4.300 dollars sammen med de globale markeder. Derefter begyndte det at klatre, langsomt først, men derefter på én gang, til hele tiden på over $ 34.000 i dag.

Køb Bitcoin
Hvis der er noget, som sidste års stigning viste os, er det, at Bitcoin vindede på den amerikanske dollar som en umættelig bulldog. Faktisk er en enkelt amerikansk dollar værd tusind sats ifølge usdsats.com. En sat er værd 100.000 Bitcoin.

Denne sultne stigning på dollaren tilskrives ofte den endeløse hvirvling af maskiner, der udskriver amerikanske dollars for at lappe en økonomi, der kollapsede af pandemien. I oktober havde Fed allerede trykt over 20% af alle amerikanske dollars i omløb. Du kan ikke lægge penge på et skudsår.

Og Fed har ingen planer om at stoppe. Det sagde i sidste måned, at det kun stopper, når arbejdsløshed og inflation synker til niveauet før pandemien – og det vil tage omkring tre år, ifølge Fed-økonomer. Tradere fortolket det som en annonce for Bitcoin.

I de første syv måneder af Bitcoins eksistens udvundet Bitcoins pseudonyme skaber, Satoshi Nakamoto, så mange som 1,1 millioner Bitcoin. Denne formue, der nu er mere end 30 milliarder dollars, forbliver uberørt den dag i dag.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.