Altcoin-markkinakorko laskee 31 miljardilla dollarilla SEC-haasteen seurauksena

  • Uutiset SEC: n haastamisesta Rippleen sai altcoin-markkinaehdon laskemaan 31 miljardilla dollarilla
  • Ketjulinkki (LINK) ja Cardano (ADA) kärsivät eniten kolikoista
  • Bitcoin-määräävä asema on koputtanut 70%: iin Ripple-oikeusjutun seurauksena tapahtuneen myynnin takia
  • Sijoittajat, jotka siirtävät pääomaa alteista Bitcoiniin, voivat olla merkki pelosta, että SEC nostaa muut salausprojektit

Uutiset SEC: n haastamisesta Rippleen aiheutti markkinoiden myynnin, joka vaikutti paitsi XRP: hen myös koko altcoin-markkinoihin.

Veteraanien Bitcoin- ja Crypto-analyytikoiden Willy Woon mukaan uutiset herättivät salausmarkkinoiden sulamisen, jonka seurauksena altcoiinit menettivät yhteensä 31 miljardin dollarin markkina-arvon. Mr. Woo analyysi Ripple-oikeusjuttujen aiheuttamista altcoineista oli seuraava.

Alt-kolikon yläraja alentaa noin 31 miljardia dollaria SEC: n Ripple Labs -yhtiön nostamisen jälkeen tekemästä toiminnasta, mikä on noin 1 miljardin dollarin todellinen pääomavirta alt-kolikoista käyttäen FundStrat-arvioita salauksen ylärajan muutoksesta sijoitettua dollaria kohden.

Cardano ja ChainLink korreloivat eniten XRP: n kanssa

Willy Woo huomautti edelleen, että ChainLinkin (LINK) ja Cardanon (ADA) arvo laski samanaikaisesti XRP: n kanssa, kun SEC levitti uutisia Ripple-oikeusjutusta. Herra Woon analyysi Chainlinkistä ja Cardanosta löytyy seuraavasta kaksiosaisesta Twitter-säikeestä, joka korostaa myös Bitcoinin määräävän aseman merkittävää kasvua oikeusjutun vuoksi.

Bitcoinin hallitsevuus lyö 70%

Kuten Willy Woon yllä olevasta twiitistä näkyy, XRP-markkinoiden myynti 0,57 dollarista 0,25 dollariin veti alas monia altcoineja, minkä seurauksena sijoittajat siirtivät pääomansa tuntemaansa turvapaikkaan: Bitcoin.

Kirjoitushetkellä Bitcoinin hallitsevuus Tradingviewin mukaan on 69,50. Tällaisen korkean Bitcoin-aseman salausmarkkinoilla nähtiin viimeksi elokuun 2019 ja tammikuun 2020 välisenä aikana, kun BTC korjasi vuoden 2019 huippuhintansa 14 000 dollaria.

Nykytilanteessa pääoman pakeneminen altcoineista Bitcoiniin voi osoittaa sijoittajien pelkoa siitä, että SEC ilmoittaa muut digitaaliset varat arvopapereiksi. Yksi esimerkki on Chainlink, jota Zeus Capitalin tiimi on jatkuvasti tutkinut ja joka syyttää hanketta höyryohjelmasta. Zeuksen mukaan Chainlinkin perustajia odottaa pian samanlainen kohtalo kuin Ripple ja sen kaksi johtajaa.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.