How To Be The Next Warren Buffett

Heb je je ooit afgevraagd wat zet de beste handelaren afgezien van de amateurs? Waarom is het dat bepaalde ondernemers consequent kan overtreffen, ongeacht wat de marktcyclus?

Hieronder is een lijst van de Top 10 eigenschappen van succesvolle handelaren.

zij behoorlijk Geactiveerde – Een veel voorkomende hier goed te leven fout voor beginners handelaren niet goed wordt geactiveerd. Beginners zie de kracht van het hefboomeffect optie handel aanbiedingen en denken dat ze kunnen $ 2000 tot $ 20.000 te zetten in een kwestie van weken. Voordat ze het weet, heb een paar verliezende trades volledig weggevaagd hun kapitaal. Ik moet toegeven dat ik ook schuldig aan dit. Ik woonde in NZ en was net begonnen met de handel. Ik denk dat in mijn eerste 6 maanden Ik brak zowat elke trading regel mogelijk. Ik had een paar kleine posities in de Australische beurs, men een nutsbedrijf en de andere een REIT (real estate investment trust). Beide posities had een lage bèta, waardoor de bestanden niet zoveel bewoog de algemene markt. Dus, door gebrek aan kennis en begrip Ik dacht dat ik zou een aantal call-opties te verkopen op de belangrijkste ASX-index in te dekken en mijn long posities te beschermen. Ik natuurlijk niet begreep mijn nettorisico was nu enorm kort de korte gesprekken gemakkelijk mijn aandelenposities gecompenseerd. En ja hoor de markt rally, ik weigerde om mijn fout toe te geven gedetailleerde informatie over op en neem mijn verliezen en hoopte en bad dat de positie terug op mijn manier zou komen. Voor je het weet mijn kapitaal is volledig weggevaagd. Niet een geweldige ervaring voor mij, maar wel een die ik zeker geleerd van!

Ze hebben een lage tolerantie voor risico – Een ander belangrijk aspect van succesvolle binaire handel in opties is het hebben van een lage tolerantie voor risico. De beste handelaren zullen alleen handelen wanneer er een laag risico hoge beloning scenario. Ze willen de kansen scheef in hun voordeel zoveel mogelijk te hebben. De beste handelaren zullen niet proberen om huislooppas te raken met elke transactie.

Ze Trade Only When The Market biedt een kans – Een kwaliteit alle grote handelaren hebben is geduld. Succesvolle beleggers zullen pas in werking trades wanneer de kansen Lees meer in worden gestapeld in hun voordeel. Zij zouden veel liever het huis in plaats van de gemiddelde man op de straat proberen om te winnen groot. Ze zijn gericht op het grotere geheel en zijn bereid om het geduld te wachten en moeten alleen de handel wanneer de juiste gelegenheid zich voordoet. Sommige van de beste handelaren praten vaak over omhanden en gewoon kijken naar de markten, wachtend op de perfecte tijd om een ​​vak te maken. Amateur beleggers vinden het erg moeilijk om niet de handel en worden geboeid door alle rode en groene cijfers op hun scherm en het gevoel dat ze missen op de actie.

Kan je denken aan tijden in uw handel als je dit hebt ervaren?

Bent u in staat om te zitten op de zijlijn en gewoon kijken naar de markt zonder springen?

Top of Form

Onderkant formulier

Ze hebben een Trading Plan – Voor het openen van een rekening, iedereen moet een trading plan te hebben. alles wat je Guggst Dit moet niet alleen iets in je hoofd of je nodig hebt om schrijf het op! Door het schrijven van het naar beneden, het is duidelijk omschreven en je kunt terug te verwijzen op elk gewenst moment. Het zal ook meer reëel zijn als je het opschrijft en je zult veel meer kans om vast te houden zijn. Net als alles in het leven, om succesvol te zijn moet je een plan hebben en denken dingen door in plaats van alleen vliegen door de zetel van je broek. Toen ik voor het eerst begonnen met de handel zou ik gewoon plaats willekeurige trades op basis van hoe ik me voelde op het moment. Ik zou op een stier call spread te zetten, dan zou ik probeer shorting voorraden ik dacht dat meer dan gewaardeerd en dan zou ik het maken van volatiliteit transacties. Onnodig te zeggen dat ik was niet erg succesvol in deze tijd. Terwijl sommige van mijn trades waren de winnaars het was alsof ik was het nemen van 1 stap vooruit en 2 stappen terug. Alle grote handelaren hebben een duidelijk omschreven trading plan. Dit is cruciaal voor uw succes als een beginner binaire opties handelaar.

Ze hebben een Risk Management Plan – Alleen de handel wat je kunt veroorloven, geen geld je Meer hier over. niet kunt veroorloven om te verliezen riskeren. Trade verdedigen en dan denken aan wat je kunt maken, elke keer dat je een vak moet je nadenken over de worst case scenario te maken. Wat zou je verliezen en hoe je gaat om de positie te behandelen als de zaken slecht gaan? Beginner handelaren hebben moeite om een ​​handvat op hoeveel het risico op elke handel. Als je start je niet wilt dat 90% van uw kapitaal vastgebonden in een handel. Eén ding voor beginnende handelaren te overwegen is om uw trading kapitaal in de helft, plaats half gesplitst in een gerapporteerd rentedragende rekening en de rest voor de handel. Op deze manier, wat er ook gebeurt, zul je nooit al uw kapitaal te verliezen. Een ander goed risicomanagement regel is om een ​​vast percentage van je kapitaal te stellen als je het risico per handel. Een veelgebruikte methode zou zijn om 5% te stellen als de maximale kapitaal