De voordelen van het nemen van verantwoordelijkheid

Ongeacht of uw politieke partij gewonnen of niet, het enige wat het belangrijkst is uw manier van denken. Het is het enige wat je kunt besturen. Maak een besluit om uw eigen lot en de resultaten vorm door het beheer van je gedachten, emoties en gedrag. Als je echt te begrijpen en op deze manier te leven, je meester je leven.
Vorm je zeilen te Jaar bijgewerkt blog post werken met de wind. Flexibel zijn. Be behendig.
Het is hoe we navigeren met de minste hoeveelheid als stress. Schrijf een overwinnaar. Geen slachtoffer.

John Assaraf

bericht van vandaag misschien een beetje lijken uit het onderwerp van binaire handel in opties.

Ik wil het hebben over de effecten van het nemen van verantwoordelijkheid (of niet) voor uw handel, en je leven!

Ik weet niet over u, maar mijn Facebook-nieuwsfeed werd gebombardeerd in de afgelopen paar maanden met de Amerikaanse verkiezingen propaganda. En nu de verkiezingen voorbij is extra middelen en de resultaten zijn binnen, het lijkt erop dat er mensen zijn met een beroep op Barack Obama om een ​​einde te maken aan al hun ellende te zetten en hun leven minder ellendig. Had Mitt Romney won het presidentschap, de andere helft van de mensen zouden hebben willen hem om hetzelfde te doen voor hen.

Wat deze mensen niet lijken te beseffen, is alleen zij de macht hebben om hun leven beter te maken. Heb je niet gemerkt, dat het niet uitmaakt wat de economie, sommigen zullen altijd floreren, terwijl de massa gewoon gezeur en klagen?

Luister mensen. “Hier,” de link naar het. moet Barack Obama, Mitt Romney, je moeder, vrouw, man, dog – geen van deze mensen zijn de schuld als je een ellendig leven hebben, en geen van deze mensen kan je ellendig leven beter te maken. Alleen kun je dat doen.

U bent waar je bent als gevolg van de keuzes die je in je leven up hebt gemaakt tot op dit moment. Neem verantwoordelijkheid voor het. Eigenaar het.

We hadden onlangs een klant aan boord komen die vonden dat hij niet zou moeten hebben om het werk aan een handelaar te doen en dat we alles moeten doen voor hem. Als hij niet was het maken van geld in de eerste week (hij was het niet volgen van ons onderwijs en richtlijnen op enigerlei wijze of vorm), het was onze schuld. Deze persoon zal nooit succesvol zijn, omdat hij het te druk heeft iedereen de schuld te geven voor wat er mis gaat in zijn leven. (Hij is Klik hier voor het aanbod dat ik niet langer een klant ofwel).

Wij houden ervan om te zien onze klanten creëren van succes – dat is waarom we hier zijn! Maar als ze geen verantwoordelijkheid te nemen en te leren hoe om te doen wat we hen te leren, als Klik voor info ze niet concentreren en te bestuderen en te laten zien elke dag, kunnen we niet helpen. Wij bieden alle instrumenten, maar het is aan het individu om ze op te pakken en te gebruiken.

Als u de schuld spel te spelen, geef je weg al uw macht aan anderen. Het betekent dat je hebt geen controle over je eigen leven! Is dat de manier waarop je wilt leven? Wilt u iemand die je nog nooit hebt ontmoet om alle kaarten te houden en te beslissen of je gelukkig bent of niet? Ik weet dat ik zeker niet doen.

Het nemen van verantwoordelijkheid voor je is niet altijd makkelijk, maar het is opwindend en zodra je die vrijheid ervaart, ben je klaar om te vliegen zijn!

Klik hier om uw GRATIS exemplaar krijgen van onze Amazon Bestseller

Haal uw gratis exemplaar van onze bestseller

Pak Aldus uw exemplaar van de kracht van binaire opties nu!

Vul hieronder

uw gegevens

We zullen uw gegevens niet aan iemand anders

Powered By PopUp Domination